fbpx

FÅ JADE ÆG E-BOG –GRATIS!

Styrk dit forhold til din fisse

og kom hjem til din erotiske kraft som kvinde!

Kære kvinde,

Nydelse er din føderet!

Alle kvinder, ligegyldig opvækst og fortidige oplevelser, har muligheden for at opleve enorm stor nydelse og ekstatiske, livsændrende orgasmer.

Det kan godt være, at det ikke er din oplevelse lige nu. Det kan være, at du føler, at du er ødelagt, at du er underlig for ikke at mærke noget specielt under sex, eller det kan være, at du tænker, at du bare ikke er en særlig seksuel person.

Jeg vil minde dig om, at du IKKE er ødelagt! Det, at du er født på den her jord og ånder og lever, gør, at du naturligt har seksuel energi flydende rundt i din krop. Du er et unikt erotisk, seksuelt og meget orgasmisk væsen. Din sensualitet og seksuelle energi er smuk og fuldt ud levende og tilgængelig i dig, og det vil den forblive med at være, indtil du ikke er her længere.

Hvad mange kvinder oplever er dog at være helt afkoblet fra sin erotiske natur, f.eks. på grund af seksuelle overgreb, traumer, grænseoverskridende gynækologi, hårde fødsler eller negative overbevisninger om kvindens seksualitet. Hvis man som kvinde er afkoblet fra sin erotiske natur, er man også afkoblet fra sin nydelse, seksuelle energi, livssaft, kreativitet og skaberkræfter. Det kan gøre livet meget tomt, trist, og føles som om noget ikke helt er, som det skal være, og som om noget mangler!

Når en kvinde er forbundet med sin fisse, krop, sensualitet og seksuelle energi, kan hun virkelig trives og leve sit liv fuldt ud med fryd, nydelse, glød og livsglæde. En kvinde, der er helt hjemme i sit seksuelle væsen og forstår at ære og lytte til sin fisse, kan udvide sin nydelse og sit orgasmiske potentiale til større, mere tilfredsstillende, intime og udsøgte orgasmer, forhøjet kærlighed og spirituel indsigt.

DU kan også genetablere kontakten til din fisses magi. Jeg er her for at guide og hjælpe dig på vejen til seksuel heling, så du endelig kan komme hjem til din fisses udsøgte nydelses-potentiale, erotiske kraft og multi-orgasmiske natur.

Lær hemmeligheden bag jade ægget

– og væk nydelse og dyb tilfredsstillelse –

Jeg er så glad for, at du har lyst til at vide mere om jade æg. Du skal vide, at du er ved at begive dig ud på en vidunderlig rejse med stor transformation, seksuel heling og vækkelse af dybere nydelse, mere seksuel følelse og livsændrende orgasmer.

Jade æg er en krystal, der er formet som en æggeform for at blive brugt inde i vaginaen for at styrke, tone, massere og hele bækkenbunden og de inderste muskler i vaginaen.

Jade æg er et fantastisk, kraftfuldt og transformerende redskab at bruge for at genetablere forbindelsen til sit underliv, vække seksuel energi inden og til at fordybe sit forhold til sin sensualitet og spiritualitet på et dybere og mere intimt niveau.

Traditionelt er jade blevet brugt i tusindvis af år i den gamle taoistiske praksis i Kina, hvor den kinesiske kejsers kvindelige konkubiner brugte jade ægget til at øge og bruge sin seksuelle energi (ching chi) til vitalitet, udstråling, sundhed, nydelse og spirituel udvikling.

De mange magiske fordele ved en regelmæssig jade æg praksis:

– Stærk, smidig, åben og afspændt bækkenbund, der kan isolere alle tre sektioner af vaginaen og højre og venstre side.

– Dybere, længere, stærkere og mere tilfredsstillende orgasmer, både klitoris, g-spot, livmoderhals, helkrops og blendede orgasmer.

– Seksuel heling og forløsning af skam, skyld, traume eller smerte lagret i din vagina og kønsorganer.

– Øget sexlyst, ophidselse, sensitivitet og nydelse i hele vaginaen!

– Øger din lyt, passion, intimitet og kærlighed for din egen krop og din elskers krop.

– Naturligt mere våd i skeden! (Våd, våd og atter våd!)

– Lærer at give din partner et hand job med dine vaginamuskler!

– Øger vitalitet og energi i din krop, så du har mere energi til sex og at skabe det orgasmiske liv, du drømmer om.

– Du føler dig mere TÆNDT i din krop og i dit liv!

Måske har du fundet jade ægget, fordi du…

– Føler dig afkoblet fra din seksualitet, livsenergi og dit orgasmiske potentiale.

– Føler at din sexlyst er ikke-eksisterende.

– Har aldrig haft en orgasme.

– Har været udsat for et seksuelt traume, fysisk eller psykisk, og har brug for seksuel heling.

– Kæmper med følelsesløshed, tørhed eller smerte under sex.

– Føler dig utilfredsstillet i dit sexliv og drømmer om mere nydelse, stærkere orgasmer og mere intimitet med dig selv og en partner.

– Lider af urin/anal inkontinens og har en svag eller overspændt bækkenbund og har brug for en praksis, der skaber en stærk, men åben, modtagende og blød vagina og bækkenbund.

– Er nysgerrig på jade æg praksissen og ønsker at opleve, hvordan den kan berige dit sexliv med ældgamle praksisser, der åbner op for endnu mere nydelse, selvkærlighed, heling, spirituel udvikling og multiorgasmer.

– Er interesseret i spiritualitet og krystallers energier og synes, at det kunne være sjovt at putte en krystal op i din vagina for at manifestere din drømmepartner, et nyt job eller mere rigdom og overflod i dit liv.