Hvordan giver man sig selv en vagina massage?

af | aug 15, 2021 | Fisse, Krystaldildo, Seksuel Heling, Yonimassage & Vaginal terapi | 0 Kommentarer

Vagina Massage & De-armouring guide

Vores vagina kan holde på en masse minder, følelser, ubehag, stress, traumer og enhver negativenergi fra fortidige dårlige seksuelle oplevelser. Hvis vi ikke lærer at bearbejde og forløse dem, såkan de skabe et kropsligt panser af spændinger, der giver sig til udtryk som enten smerte,følelsesløshed, hypersensitivitet eller en blanding. Alt hvad der sker med os fysisk, vil påvirke os inden i, både emotionelt, spirituelt, mentalt og energimæssigt. Altsammen er forbundet. Modsat hvis vi modtager negative beskeder i vores sind, så vil det også påvirke vores krop og sætte sig som emotionelle og fysiske myoser og knuder. Hvis du oplever smerte eller følelsesløshed under sex med din partner eller med dig selv, så betyder det altså, at din fisse prøver at fortælle dig noget.

Vagina massage & de-armouring med en krystal- eller glasdildo er seksuel helingsterapi, som kan hjælpe med at imødekomme din fisses stemme og løsne op, forebygge, hele og genoprette en balanceret, afspændt, stærk, fleksibel og levende bækkenbund.

 

Opvarmning til vagina massage & de-armouring

Jeg inviterer dig til at tage noget mig-tid og skabe et helligt rum for dig selv, hvor du kan føle dig fuldt ud tryg og afslappet uden afbrydelser. Skab en tryg, sensuel atmosfære med tændte stearinlys, sensuel musik, bløde puder og varm rumtemperatur. Brug en naturlig kropsolie til at massere krop, bryster, mave, lår, balder og lyske og gør det langsomt. Når du er klar lav store strøg over vulva og klitoris og tag dig god tid til at få dig selv til at føle dig tændt og erotisk.

 

Blid indførsel af yoni staven

Når din krop er tændt, åben og varmet op, kan du placere dildoen ved skedeåbningen og trække vejret ind og ud af din fisse. Spørg din fisse: “Har du lyst til at modtage yoni staven ind i dig i dag?” og lyt så efter svaret. Du skal gerne have et 100% JA!, før du går videre, dvs. at hun suger dildoenind i sig af lyst og ikke af tvang. Hvis det er et “ja”, vil din fisse være blød, åben, våd, sensitiv, pulsere nydelsesfuldt efter dildoen. Hvis det er et “nej”, vil hun føles tør, lukket, følelsesløs, hård, opspændt eller smertefuld. Lav blot den indre massage en anden dag. ***Dette skridt er meget vigtigt!!***

Hvis du har fået et “ja” fra din fisse, kan du langsomt begynde at indføre dildoen ind i dig.

 

Selve vagina massagen

Start ved din skedeåbning og tag dig god tid til at massere ved at rotere og bevæge dildoen uret rundt for at finde punkter og områder med nydelse, følelsesløshed eller smerte. Gå meget langsomt frem, og hvis du finder et ekstra ømt punkt, så pres med dildoen nænsomt ind mod punktet, imens du trækker vejret dybt ned i maven. Hold vejret og pres ud ad mod dildoen med dine bækkenbundsmuskler. Udånd derefter og slap af. Du kan blive ved et punkt i 30 sek. til 3 min., indtil du mærker en forløsning.

 

Afslutning

Hvis din krop gerne vil have, at du kommer dybere ind, vil din vagina selv give dig tilladelse og trække dig dybere og dybere ind, indtil du er ved livmoderhalsen.

Når du ønsker at afslutte, tak din yoni med et “på gensyn” og pres så ud af med dine kærlighedsmuskler, så dildoen føres ud af din vagina. Hold en hånd som en kop over din vulva ogsig: “Jeg er hellig, jeg er smuk, jeg er tryg, jeg er elsket”.

Giv dig selv god tid til at slappe af og integrere oplevelsen bagefter.

Her er de gudinderedskaber, jeg anbefaler at bruge til vagina massage og de-armouring.

Hvis du ønsker at gå dybere og blive støttet i din rejse ind i din hellige portal, kan du tjekke mit online kursus Vagina Wonderland ud.

Du kan også få 1:1 støtte af mig med en yonimapping eller mit 3 mdr’s Kvindevisdom forløb. Find mere information her på siden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

De seksuelle årstider

De seksuelle årstider

Alt blomstrer i naturen lige nu, og jeg er helt i ekstase over, hvor smukt det er. Kirsebærblomsterne er sprunget ud,...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0