fbpx

P-piller er nærmest blevet en normal ting, en universel ting for piger at være på i dag til sådan en grad, at man nærmest ikke stiller spørgsmålstegn. Det gjorde jeg i hvert fald ikke den gang, da jeg selv fik en recept på dem. Jeg var 17 år gammel og havde fået min første kæreste, så min læge så det nærmest bare som det næste naturlige skridt i processen at blive kvinde, at jeg skulle da tage p-piller for at beskytte mod graviditet.

P-piller ses nærmest af mange læger som en naturlig universel del af det at blive kvinder. Så det var nærmest helt naturligt bare at skulle på p-piller, og jeg synes nærmest også, at der var noget modent over det at tage dem. Jeg var nærmest stolt over, at jeg tog dem.

Så jeg skænkede egentlig ikke de store tanker til, at p-piller faktisk er kunstige hormoner steroider for kvinder. P-piller er kunstige hormoner – det må vi ikke glemme! Pillerne gør, at kroppens egen naturlige hormonproduktion går i dvale til fordel for en kunstig en af slagsen. De fjerner vores forbindelse til vores menstruationscyklus og vores egen krops hormonproduktion. 

Derfor jeg mener, at det er så vigtigt at tale om. Jeg vil derfor stille spørgsmålstegn til p-pillen i denne video:


Lad mig høre, hvad du synes? Hvilken præventionsform bruger du, eller hvilken overvejer du at bruge? Du kan læse meget mere om min oplevelse med forskellige præventionsformer i linksene nederst.

Jeg kan specielt godt lide cykluscomputeren Daysy.
Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.Læs mere:

Min oplevelse med p-piller, kobberspiral & fertilitetscomputeren Daysy

Kobberspiral #Not In My Pussy

Arbejd sammen med din menstruationscyklus

Menstruationsblod – smukt, kraftfuldt og magisk!

Min fisse blev følelsesløs efter indsættelsen af en kobberspiral