fbpx

Hvad har p-pillen gjort ved kvinder?

P-piller er nærmest blevet en normal ting, en universel ting for piger at være på i dag til sådan en grad, at man nærmest ikke stiller spørgsmålstegn. Det gjorde jeg i hvert fald ikke den gang, da jeg selv fik en recept på p-piller. Jeg var 17 år gammel og havde fået min første kæreste, så min læge så det nærmest bare som det næste naturlige skridt i processen at blive kvinde, at jeg skulle da tage p-piller for at beskytte mod graviditet.

P-piller ses nærmest af mange læger som en naturlig universel del af det at blive kvinder. Så det var nærmest helt naturligt bare at skulle på p-piller, og jeg synes nærmest også, at der var noget modent over det at tage p-piller. Jeg var nærmest stolt over, at jeg tog p-piller.

Så jeg skænkede egentlig ikke de store tanker til, at p-piller faktisk er kunstige hormoner steroider for kvinder. P-piller er kunstige hormoner – det må vi ikke glemme! P-piller gør, at kroppens egen naturlige hormonproduktion går i dvale til fordel for en kunstig en af slagsen. P-piller fjerner vores forbindelse til vores menstruationscyklus og vores egen krops hormonproduktion. 

Derfor jeg mener, at det er så vigtigt at tale om. Jeg vil derfor stille spørgsmålstegn til p-pillen i denne video:


Lad mig høre, hvad du synes? Hvilken præventionsform bruger du, eller hvilken overvejer du at bruge? Du kan læse meget mere om min oplevelse med forskellige præventionsformer i linksene nederst.


Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.Læs mere:

Min oplevelse med p-piller, kobberspiral & fertilitetscomputeren Daysy

Kobberspiral #Not In My Pussy

Arbejd sammen med din menstruationscyklus

Menstruationsblod – smukt, kraftfuldt og magisk!

Min fisse blev følelsesløs efter indsættelsen af en kobberspiral

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *