Har du en følelsesløs vagina? Det her skal du gøre!

af | apr 3, 2018 | Jade Æg, Nydelse & Orgasmer, Seksuel Heling, Yonimassage & Vaginal terapi | 0 Kommentarer

Kunstværk: Shakti Christa Fox

Jeg ved, hvad det vil sige at være helt seksuelt følelsesløs. Det gør sex meget frustrerende og utilfredsstillende, og det gør også livet meget tomt. I mange år har jeg været helt følelsesløs og afkoblet fra min allerhelligste underliv, og jeg har været igennem meget sorg, håbløshed, depression og skam over det. Jeg er derfor så glad for, at du har fundet min side, for jeg vil introducere dig til nogle sensuelle og seksuelle teknikker, som har hjulpet mig med at transformere min følelsesløshed til NYDELSE.

Inden jeg introducerer dig til dem, vil jeg dog forsikre dig om, at hvis du mærker nedsat eller ingen sensationer i din fisse, så skal du vide, at du ikke er alene med dit problem. Du er ikke underlig for ikke kunne mærke noget seksuelt lige nu. Og du er IKKE ødelagt.

Du er hel. 

Du er perfekt. 

Du er unik.

Enhver kvinde har mulighed for at føle enorm stor seksuel nydelse, og det er også din føderet. Faktisk er vi alle født som helkropsorgasmiske. Men på grund af seksuelle traumer, overgreb, undertrykte følelser eller negative overbevisninger om kvindes køn og seksualitet, oplever mange kvinder at lukke ned for sin evne til overhovedet at føle noget seksuelt. Hvis du om og om igen er blevet penetreret, inden din fisse overhovedet er klar eller har lyst, så vil hun lukke mere og mere ned. Det kan også være, at du har oplevet et voldsomt traume eller overgreb, hvor du fra det ene øjeblik til det næste oplevede at blive fuldstændig seksuelt følelsesløs, f.eks. ved voldtægt eller gynækologiske procedurer og operationer. Din fisse er blevet følelsesløs og frosset i en tilstand af frygt og utryghed, fordi du den gang enten ikke kunne flygte, kæmpe imod eller kalde på hjælp. Din fisse holder dig fra at føle noget, fordi hun er bange for, at det kan ske igen. Følelsesløshed er simpelthen din fisses overlevelsesstrategi. 

Det er vigtigt at bearbejde disse traumer eller undertrykkende seksuelle overbevisninger og få hjælp af en traumespecialist eller på anden måde lade din fisse vide, at hun er i sikkerhed, så du igen kan forbinde dig til din seksuelle, erotiske energi i dig. Vores seksuelle energi er vigtig for vores overordnede velbefindende, helbred og livsglæde. Den er vores skabende, kreative kraft – det er den, der skaber en baby! For at leve vores liv fuldt ud med fryd og glæde er det derfor så vigtigt at imødekomme vores seksualitet og seksuelle energi og hele de traumer og dybe sår, som holder os fra at mærke os selv som sensuelle, seksuelle, erotiske væsner.

Her er de øvelser og teknikker, som har hjulpet mig på min seksuelle helende rejse:

1) Yoni meditation

Yoni er sanskrit for vulva og vagina, så i denne sammenhæng betyder det ”vulva eller vagina meditation”. Det er en meget simpel meditation, som egentlig blot handler om at meditere med sin fulde bevidsthed om dit underliv. 

Placer dine hænder over dit skød og din yoni. Træk vejret stille og roligt og blev mere og mere afslappet i din krop. Send din bevidsthed ned til din yoni og bare bliv med det, du mærker.

Det kan være, at du mærker tomhed, følelsesløshed, spændinger eller snurren fra dit underliv. Alt sammen er helt normalt. Hvis du bliver i meditationen længe nok, kan det også være, at du oplever følelser stige op til overfladen eller ser syn for dit indre blik. Det er din underbevidsthed, din livmoder og din fisse, der kommunikerer med dig.

Send også bevidsthed til din lænd og din ryg, da de er vigtige at have kontakt med, for at din bækkenbund kan føle sig tryg nok til at spænde af og åbne sig op igen.

Læg gerne i yoni meditationen i 30 min. 

Hvis du begynder at tænke på noget andet, så anerkend dine tanker, men lad dem passere. Jo mere du kan skabe kontakt fra din hjerne ned til din fisse, jo mere vil din seksuelle energi begynde at vågne op og de fysiske spændinger, den stagnerede energi og traumatiserede følelser og sensationer, som din fisse og hele din bækkenbund holder fast på, vil løsne sig op.

2) Yoni åndedrættet

Yoni åndedrættet er en sensuel og yderst nydelsesfuld vejrtrækningsøvelse, der kan hjælpe dig til at vække din fisse og forbinde dig til hende endnu mere.

Yoni åndedrættet er helt præcist at trække vejret med bevidstheden om din yoni, mens du samtidig kniber op i din bækkenbund, holder den og på en udånding giver slip.

Så du laver egentlig en knibeøvelse, hvor du kniber op i din anus- og vaginamuskler, hvilket er de samme muskler, du bruger, når du prøver at stoppe din urin. Du gør det samtidig med, at du trækker vejret ind, udspiler din mave og forestiller dig, at din fisse har en lille mund, som hun trækker vejret ind ad.

Så du trækker altså vejret langsomt ind af din fisse. Forestil dig, at du trækker god helende livsenergi ind i din vaginakanal, ind gennem livmoderhalsen og op i livmoderen og til æggestokkene. Lad energien hvirvle rundt og rense og nære hele dit underliv. 

Hold et godt klem om denne helende livsenergi i 5 sek.

På en udånding slipper du musklerne og trækker al gammel, negativ energi ud af livmoderen, livmoderhalsen og din vaginakanal og lader det hvirvle ud af din skedeåbning som en røgsky, der forsvinder med vinden.

Udånd med et dybt og gerne dyrisk ”haahh”. I den kinesiske taoisme er halsen forbundet med vaginaen, så når vi giver os selv lov til virkelig at åbne op i svælget, vil vi også samtidig åbne op i vaginaen og livmoderhalsen.

3) Brystmassage

I den kinesiske taoisme er hjertet forbundet med vaginaen, så for at åbne op i vores underliv, skal vi først blødgøre og åbne hjertet. 

Regelmæssig brystmassage giver kærlighed og glæde til brysterne, smelter væk al sorg og skam, der sidder lagret der og henover hjertet og vækker den seksuelle energi i brysterne.

Brystmassage er også rigtig godt at gøre hver dag for at nedsætte risikoen for brystkræft, øge lymfesystemets udrensning af giftstoffer og vedligeholde dine brysters sundhed, fasthed og sensitivitet.

Smid toppen og stå eller sid foran et spejl. Varm noget kokosolie eller anden olie mellem de hænder og placer hænderne over hvert bryst. Begynd at massere dine bryster på den måde, som giver dig mest nydelse.

Du kan f.eks. starte med at massere ned af ydersiderne og op af indersiden, og på hver en indånding kniber du let op i dine vaginamuskler og visualiser din seksuelle energi føres til dit hjerte og dine bryster. På en udånding giv slip og lad energien pumpes ned til din fisse igen.

Udforsk også hvert et bryst fra alle sider. Masser ud under armene, mellem dine bryster, hele din brystkasse og under brysterne. Hold om dine bryster og ryst dem. 

Masser rundt om dine brystvorter og mærk enhver sensation, pulsering eller nydelse, der må komme fra din fisse, mens du gør dette. Klem om dine brystvorter og forestil dig, hvordan du modtager og giver kærlighed gennem dem.

Slut af med at giv dig selv et kærligt kram.

4) Jade æg praksis

Det er vigtigt at røre direkte uden på og inden i din vagina for at transformere følelsesløshed til seksuel nydelse, nemlig for at massere fysiske vaginale spændinger væk og genetablere forbindelsen med underlivet.

Jade æg er et fantastisk, kraftfuldt og transformerende redskab at bruge til dette og er en af mine yndlingspraksisser i forhold til seksuel heling.

Jade æg masserer skedevæggene, styrker vaginal muskulaturen og løsner op for spændinger i vaginaen. Blodtilførsel øges, og nye nervebaner og bevidsthed til området skabes. Det leder til dybere nydelse og mere seksuel følelse i skeden og de omkringliggende genitale områder som klitoris, kønslæber, anus, livmoderhals og livmoder. 

Jade æg praksissen træner dig til at blive multiorgasmisk og endda helkropsorgasmisk, fordi den aktiverer, renser og frigiver stagneret, blokeret energi lagret i vaginaens væv, heler seksuelle traumer og skaber ny seksuel energi i hele kroppen. 

5) Vagina massage & de-amouring

For at blive endnu mere intim med dig selv og komme dybere i din seksuelle heling er det givende at lære det indre af din vagina at kende. Ved regelmæssigt at give din fisse en massage beroliger du nervesystemet og styrker hjernens nydelsescenter til dette område.

Du kan bruge en glasdildo eller krystaldildo til det. Dem kan du købe på Gudindetemplets webshop.

I din vagina massage kan du bruge de-armouring teknikken til at gå endnu dybere i processen at forløse seksuelle blokeringer og give slip på smerte og følelsesløshed. Vagina de-armouring er lidt a la en dybdemassage, bare inden i din vaginakanal.

De-amouring betyder at afvæbne eller fjerne det panser, som vores fisse har dannet rundt om sig selv for at skærme mod fare. Du de-amerer din vagina ved at presse med dine fingre eller dildoen mod de steder, hvor der er følelsesløshed eller spændinger. Vær bevidst om at slappe af samtidig og trække vejret ind gennem en åben mund og ud gennem en åben mund. Skub derefter ud mod presset med dine muskler på en udånding, ligesom om du føder en baby. 

Det er vigtigt, at du giver din krop lov til at udtrykke, hvad end, der kommer op til overfladen. Jo mere, du kan bruge din stemme og åbne op i din hals og slappe af i din kæbe, jo mere vil du automatisk åbne op i din vagina, fordi de dele af din krop er forbundet. Hvis du har brug for at blive dyrisk, så gør det. Suk, skrig, græd, grin. Prøv ikke at døm dig selv og fang dig selv i at tænke, at du skal føle eller mærke noget konkret. Slip dit hoveds tankemylder og kom ned i kroppen og stol på, at hun vil frigive, hvad hun har brug for at frigive. 

Dette er selvfølgelig kun et udpluk af de praksisser, som kan hjælpe til din seksuelle heling. I begyndelsen af min egen seksuelle helingsrejse var jeg meget optaget af at føle noget seksuelt igen. Jeg var ærligt talt meget desperat og utålmodig og gik igennem meget sorg og angst omkring min følelsesløshed. Jeg ønsker at lade dig vide, at afhængig af hvor følelsesløs din fisse er, tager det tid, tålmodighed, mod og en god portion kærlighed og medfølelse at vække dine nerveender, din seksuelle energi og opbygge din styrke i din fisse igen. Hold dig selv i nænsomhed og kærlighed. Gå stille og roligt frem. Giv dig selv lov til at lade de følelser, der kommer op til overfladen, bevæge sig igennem dig og ud. Vigtig er også at fejr de sensationer og den nydelse, som du føler lige nu og her.

Du er hel, du er perfekt, og du er unik. 

Din fisse er hel, din fisse er perfekt, og hun er unik.

Din følelsesløse vagina vil lade dig vide, at bag følelsesløsheden og smerten er der nydelse, seksuel kraft og orgasmisk potentiale. Orgasmisk ekstase er din føderet! Og du er fuldt ud i stand til at opleve det!

 

Jeg sender dig al god sensuel nydelse og heling din vej!

<3

Helle L.

PS. Hvis du har brug for ekstra støtte til at frigive traumer, smerte, skam eller følelsesløshed i underlivet, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

Midnight Black Cervix Serpent glasdildo

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0