fbpx

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
Gudindetemplet / Helle Lykkebo
Rosenvangs Allé 212F, 1. 1.
8270 Højbjerg
CVR-nr.: 39938448

Priser og betaling
Gudindetemplet modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Gudindetemplet bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Gudindetemplet leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00.

Når ordren bestilles, sendes den inden for 1-3 hverdage.

Gudindetemplet leverer kun til Danmark.

Ansvar og returnering af varer
Gudindetemplet bliver ikke ansvarlig for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis varen returneres tilbage uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende det ud igen (den pris, der oprindeligt betales for fragt).

Gudindetemplet vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til shoppen, vil pakken gensendes (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Reklamationsret
Gudindetemplet tilbyder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Varen skal være i samme stand og derfor ikke være blevet brugt intimt.

På grund af varens intime natur og brug, er det svært at tilbyde refundering eller bytte-muligheder. Det skal kunne bevises 100%, at varen ikke er blevet brugt intimt.

Gudindetemplet giver reklamationsret på varer, der er gået i stykker i forsendelsen. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af varen.

Gudindetemplet vil uden ekstra omkostninger sende en ny vare, hvis det er gået i stykker i forsendelsen.

Ved refundering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Gudindetemplet / Helle Lykkebo
Rosenvangs Allé 212F, 1. 1.
8270 Højbjerg

Meddel også reklamationen pr. mail på info@gudindetemplet.dk. I meddelelsen skal du tydeligt beskrive, at du ønsker at udnytte din reklamationsret.

Reklamationen skal sendes til mig senest 14 dage, efter ordren er blevet modtaget. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Reklamationer efter de 14 dage vurderes ud fra, om du har brugt varen intimt eller ej.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i min webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@gudindetemplet.dk. I meddelelsen skal du beskrive tydeligt, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er blevet brugt intimt, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke får købsbeløbet retur.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kunne bevise, at du ikke har brugt varen intimt. Derfor anses den som brugt, hvis pakken er åbnet. 

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt i min webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacoksens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk