Afrodite frugtbarhedsritual

af | mar 19, 2021 | Jade Æg, Onani & Selvnydelse, Ritual, Sex Magi, Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

Glædelig Afrodite Dag! Og forårsjævndøgn!

Fredag er forbundet med Kærlighedsgudinderne, Afrodite, Venus og Freja, og er en dag, hvor flirt, fejring, frihed, frugtbarhed og festligholdelse af livet, er i højsædet! Men denne dag er bare endnu mere potent, nu hvor vi har forårsjævndøgnet i morgen! Jeg vil gerne dele et helt specielt ritual til dig, som du kan lave på denne frugtbare tid på året.

Fredag er en perfekt dag at lave kærligheds- og skønhedsmagi. Alle ritualer for selvkærlighed, selvpleje, frugtbarhed, venskab og seksualitet øges om fredagen!

Og det sjove er, at jeg har ægløsning i dag, så hele mit væsen er så åben for al denne lækre frugtbarhedsenergi, som dagen bringer.

Men endnu mere, fordi vi også har forårsjævndøgn i morgen, også kaldet Ostara! Det er en tid, hvor mørke og lys er i balance, og hvor lyset bare herfra kommer mere og mere tilbage, og dagene bliver længere.

Så det er et virkelig et perfekt tidspunkt at høste al denne frugtbare energi fra denne portal i tid og rum, med Afrodite og alle andre kærlighedsgudinder. Det er et magisk tidspunkt for vækkelse af frugtbarhed, kreativitet og skabelse, så du kan faktisk høste al denne energi og dirigere den ud til, hvad du ønsker dig i dit liv.

Traditionelt er forårsjævndøgn et tidspunkt for fejring af frugtbarhed, nydelse og elskov, så det er virkelig kraftfuldt at bruge sin seksualitet i et helt forårsjævndøgnsritual. Mums!

Faktisk har jeg lige fået nye smukke krystaldildoer, jade æg ooooggg obsidian butt plugs hjem på min Gudindeshop, og i går tog jeg mig den ære at placere dem alle i et ældgammelt symbol for al skabelse.

Besøg Gudindeshoppen og se alle de nye gudinde-redskaber her!

Ichthy Pieces

Symbolet, som jeg har skabt med mine nye gudinderedskaber (thihi), bliver kaldt for ichthy... (Ich… Hvad for noget?) Det betyder fisk og er et ældgammelt symbol for livskraften. Fisken skabes ved, at to cirkler mødes, hvor en åbning for nyt liv skabes. Det er, når det maskuline og feminine forenes, at portalen for skabelse åbnes.

Jeg synes, at det er ret så smukt, og det er et smukt symbol for yonien – men også den hellige portal på mandens penis, hvor sæd kommer ud af.

Dette symbol er lige i Afrodites ånd – og perfekt til forårsjævndøgn i morgen.

Så hvad drømmer du om at skabe i dit liv. Jeg ved godt, hvad jeg ønsker at skabe, og har også allerede lagt mit opladede jade æg i denne skabelsesportal på dette smukke krystal-grid.

For at gøre det endnu mere potent vil jeg også lave et forårsritual, og dette ritual vil jeg gerne dele det med dig.

HER ER FORÅRSRITUALET:

1. Skab jordforbindelse:

Forestil dig rødder skyde dybt ned i jorden og derefter mærk hvordan du drikker jordenergi op i din krop.

2. Påkald kærligheds- og frugtbarhedsgudinden:

Påkald den gudinde du ønsker at arbejde med ved at beskrive gudinden og invitere Hende ned til din hellige cirkel.

3. Giv slip på blokeringer: 

Bliv bekendt med, hvad der blokerer dig i din seksualitet, og skriv det ned. Brænd papiret med kraften fra ild-elementet og se for dig, hvordan disse blokeringer brænder væk og forsvinder. Put asken ud til jorden for at blive renset og genanvendt.

4. Påkald dine ønsker:

Bliv bekendt med, hvad du ønsker at manifestere i dit liv, og skriv det ned i nutid, som om du allerede har det i dit liv og sig det højt til Gudinden.

5. Oplad dit ønskefrø:

Tag et frø og hold det mellem dine hænder og luk øjnene og forestil dig helt tydeligt dit ønske for dit indre blik. Når du er klar, kan du plante frøet i en potte med jord med intentionen om at plante dit ønske og lade den gro i takt med forårets kommen. Vand den regelmæssigt og forbind dig til dit ønske.

6. Brug din energi som brændstof:

Tænd et stearinlys og kig ind i flammernes skær og forestil dig, hvordan dens varme og lys øger dit ønske, i takt med at solen kommer mere og mere tilbage.

7. Lav et jade æg eller yoni æg eller sex magi ritual: 

Tag dit jade æg, yoni æg eller krystaldildo og kæl for den med din hånd, imens du med lukkede øjne visualiserer dit ønske for forårets kommen. Når det er færdigt, kan du aktivere din seksuelle energi og virkelig høste godt af dine frugtbare energier og virkelig høste godt af denne portal under forårsjævndøgnet. Når du er klar, kan du invitere dit opladede jade æg eller yoni æg eller krystaldildo ind i din skabelsesportal og hejse mere af din seksuelle energi, samtidig med at du visualiserer dit ønske. Mærk det, se det, føl det, smag det, lev det, som om du allerede har det. I din orgasme eller forestillede orgasme, kan du lade dit ønske blive frigivet til kosmos ud gennem toppen af dit hoved. Lad det blive overgivet til Gudinden eller Universet. Lad det ske!

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.

PS. Hvis du føler dig kaldet til at lege mere med din seksualitet, kreativitet og nydelse, så har jeg lige påbegyndt Afrodites Rose, som er et 8 ugers online Afrodite præstinde forløb.

Tilmeld dig Afrodites Rose – 8 ugers online Afrodite præstindetræning her.

PPS. Er foråret tiden for dig til at gå endnu dybere og træde fuldt ud frem som den kvinde du er? Jeg har åbnet op for mit 3 måneders 1:1 Kvindevisdom forløb, som vil indvie dig i din iboende visdom som kvinde. Hvis du ønsker at lære dig selv og din skabelsesportal meget bedre at kende, så kan dette individuelle forløb være noget for dig.

Følg mig på Instagram.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0