GENEROBRE DIN PLADS SOM DRONNING! 👑

af | jan 5, 2021 | Feminin Empowerment, Jade Æg | 2 Kommentarer

Jeg ønsker for dig, at du får kontakt med dit indre ocean af feminin visdom, nydelse, storhed og kvindepower og orgamisk ekstase… ?

Måske er dit svar “ÅH, MIN GUDINDE, JA! Endelig!” 

Eller måske er dit svar lidt mere a la “æhmmmm hmmm neeejjj egentlig ikke, kan jeg springe over!?”

Og hvis det sidste er din respons, forstår jeg godt denne usikkerhed, fordi i rigtig mange kvinders køn er der lagret rigtig mange negative blokeringer af skam og skyld og traumer og dårlige seksuelle oplevelser. Sådan at vi bare helt afkobler os selv fra dette feminine hellige sted, fordi det simpelthen er for smertefuldt og hårdt. 

Men hvad hvis jeg fortalte dig, at der faktisk er en mulighed for at kunne genskabe det fortryllende bånd med dit inderste kvindeselv, som du altid har haft, men en gang mistede.


Jeg ønsker at indvie dig i et kraftfuld redskab, som jeg har brugt i nogle år nu til at forbinde mig til min seksualitet og feminine energi, og som har givet mig så meget indsigt i, hvad jeg bør gøre for at komme tilbage til sand seksuel frihed og glæde.

Jeg taler selvfølgelig om: JADE ÆGGET!

Ægget har hjulpet mig til at indse store ting omkring mit kvindeliv og min seksualitet i sådan en grad, at jeg nærmest har følt, at jade ægget har været en lille shaman, der har overleveret beskeder fra min fisse til mig selv. Det er dybt magisk, intimt og feminint at arbejde med jade ægget, og jo mere man praktiserer med det, jo dybere går man i sin indsigt i sig selv og sin fisses kvindevisdom.

Jade ægget er et magisk feminint redskab, som du kan bruge til at forstå din kvindekrop og din fisse meeeget bedre!

Så det er faktisk rigtig rigtig trist, når kvinder afkobler sig fra sit underliv, fordi dernede er der så meget visdom at hente, som vi ikke kan få i medierne eller i modebladene eller af gynækologen…

Inden for det seneste år har jeg oplevet at få en dyb kvindevisdom leveret fra min fisse. Jeg har både fået disse beskeder ved at bruge jade ægget, men også igennem yonimapping og den helt simple måde nemlig livmodermeditationer. 

Min lille jade æg shaman ruskede op i mig og lod mig indse, at jeg mange gange har haft sex uden egentlig at have lyst, og at jeg mange gange har givet af mig selv til mænd, selvom det ikke har føltes trygt eller kærligt eller endda nydelsesfuldt. 

Måske kender du det selv? At tænke mere på at tilfredsstille manden end egentlig at få opfyldt dine egne behov for tryghed, kærlighed, bekræftelse, nydelse og orgasmer? At man opgiver sig selv, fordi det alligevel ikke “virker!”, og derfor ender man med bare at fokusere på at give manden nydelse? Også selvom man inderligt craver bare at blive set, holdt, omfavnet, rørt ved, begæret, tilfredsstillet, forenet, forgudet… og ja, kneppet helt dybt ind i kernen af ens sjæl og hjerte!!

For ja, det er muligt som kvinde at opleve store kosmiske livsændrende orgasmer, også selvom det måske ikke er din oplevelse lige nu.

Men mange af os kvinder har oplevet traumer, overgreb, grænseoverskridende oplevelser og fået negative, destruktive beskeder indkodet i os fra medier, samfundet og familien, om hvor “farlig”, “skamfuld”, “skyldig” den feminine seksualitet er. Og vi har fået proppet koder ind i vores hoved fra porno-, mode- og musikindustri, om hvordan man bør opføre sig og se ud som pige.

Alle disse beskeder “uden for os selv” tager os væk fra vores sande kvindevisdom, autencitet og fisse-magi “inden i” – til sådan en grad, at vi fryser, lukker ned, afviser og blokerer helt for strømmen af universel livsenergi, som er vores seksuelle energi, nydelse, glæde, orgasme og uskyldige erotik og feminine skaberkraft.

Men for at vende tilbage til min lille jade æg shaman. Så gav min fisse mig altså en besked helt inde fra livmoderen af – og jeg vil gerne, at du også hører den, fordi jeg tror, at det er en meget universel besked.

Beskeden er, at jeg nemlig er nødt til at kende til min værdi som kvinde og sætte mig selv først! 

Jeg er nødt til at behandle mig selv med værdighed, respekt og kærlighed, før jeg kan forvente, at andre vil gøre det. 

Jeg er nødt til at generobre mit eget feminine empire som MIT og tage min dronningekrone på og sætte mig på den dronningetrone og vise, hvem der i virkeligheden bestemmer over min krop, mit liv og mit dronningerige mellem mine ben!

Jeg er nødt til at elske mig selv, dybt og inderligt og vide 100% hvad jeg vil have, og hvad jeg ikke vil have, for at mit paradis i mit dronningerige kan ske i den her virkelighed. 

Ja, jeg har faktisk måtte indse, at jeg har ladet en konge regere over mit dronningerige. Jeg har derfor været nødt til at skubbe den konge væk og ud af mit rige og lade mig selv forstå, at kun jeg er dronning over mit eget liv, og det er kun mig, der bestemmer over, hvem der må og ikke må inviteres inden for i min cave, min hule, mit guddommelige hellige skrin af nydelse, sårbarhed, magi, eventyr og guddommelighed.

Jeg har skrevet et helt blogindlæg om mit første møde med mit indre dronningeslot her.

Efter disse beskeder fra min livmoder, har jeg derfor lavet en pagt med min fisse! Pagten handler om, at jeg ikke længere vil tillade at blive invaderet & penetreret af forskellige mænd og gynækologer, uden at jeg har et 100% “JA”!! Jeg og min fisse og hele mit kvindelige hof mellem mine ben skal simpelthen synge, danse og feste med at nydelsesfuldt “JA! JA! JA!”, inden jeg overhovedet tænker på at låse op for porten til mit guddommelige rige!!!

Jeg har endda set mig selv sidde i min dronningetrone og har fået besøg af forskellige bejlere ved min indgang og har afvist eller helt forvist dem én for én.

Der var dog en konge, som var interessant, og ham stillede jeg overfor 3 udfordringer. Ligesom i eventyrerne! Netop, for at teste hans trofasthed, ærlighed og virilitet.

Den første opgave var at han skulle give mig en blomst hver dag i 7 dage, og de skulle alle være forskellige.

Den anden opgave var at han skulle holde vagt i alt slags vejr foran mit slot i 7 dage.

Og sidste opgave handlede om, at han skulle tæmme dragen.

På den måde skulle han bevise, at han var værdi til at blive inviteret inden for.

Der er så mange kvinder, der ikke kan forstå, hvorfor det ikke fungerer seksuelt for dem down under – føler at de er “ødelagte” for bestandigt – meeeen det er jo, fordi vi ikke selv er herskerinden i eget hus, og fordi vi har lært bevidst eller ubevidst at ignorere vores egne behov for intimitet, kærlighed, nydelse og forgudelse… sådan at vores hundyr inden i & vores uskyldigsrene prinsesse bliver holdt som gidsel for andres fornøjelser eller fordomme.

Jeg ønsker for mig selv og for dig (og HELL YEAH for alle kvinder!!), at vi som piger & kvinder indser vores værdi, tager vores dronningekrone på og hæver standarden for, hvad vi ønsker i sex og kærlighed. På den måde viser vi overfor omverdenen og overfor vores potentielle partner, at vi bør behandles som en dronning … 

For ja, når det sker, når du generobrer din plads som dronning, så kommer gudinden på besøg og skaber så meget kosmisk nydelse og erotisk alkemi.

Jade ægget giver dig som kvinde mulighed for (endelig!!!) at generobre din fisse som din egen, lære at sætte sunde grænser og hæve dit værd og din standard for, hvad du ønsker at invitere inden for i din helligdom!!

Ved at tage din energetiske dronningekrone på, så vil du sende et stærkt signal til omverdenen og sætte universet op til at orkestere dit liv i tråd med netop det, som du gerne vil have.

Når du sætter dig godt på din retmæssige plads på din dronningetrone og kroner dig selv som Dronning over dit smukke slot, så vil du kunne svinge din magiske stav og skabe lige præcis dét liv, som du drømmer om. Som en tryllestav kan du sige: ”Jeg vil have dét, dét og dét og intet mindre!”.

Når du står stærkt i dig selv som en vækket Dronning, så sker der det, at du vil sende et kraftfuldt signal til Universet om at levere den perfekte konge.

For når din krone er aktiveret, så vil du også hjælpe manden i dit liv til at finde vej til dig og aktivere hans egen krone, så han kan være den konge ved siden af dig, som du fortjener, og som han inderst inde er født til at være!!

Så når dig og din konge mødes i elskov, vil det ikke bare være kedeligt eller anspændt og traumatiserende, men hver en berøring vil føles som festfyrværkeri, og penetration vil være 🔥 MAGISK & GUDDOMMELIGT! 🔥 

Jeg håber, at du er ligeså begejstret som mig..

For ønsker du ikke også at kende til din universelle kraft, som din livmoder holder på?

Ønsker du ikke også at kende til din episke glæde og fejring i din fisse, som sker, når du endelig bliver behandler dig selv som en dronning?

Ønsker du ikke også at aktivere din energimæssige dronningekrone, som sidder på toppen af dit smukke hoved, og sætte dig på den trone og endelig blive tilfredsstillet dybt og inderligt ind i din kerne og sjæl? 


Hell yeah!! Ja ja ja…

Queen Awakening Jade Æg Ritual

På torsdag inviterer jeg dig derfor ind i mit hellige sted for sensuelle kvinder, Gudindetemplet, hvor jeg vil guide dig igennem en hel Jade Æg Praksis, som er specielt designet for dronninger. I et søsterskab vil vi sammen træde fuldt og helt ind i vores position som dronning over vores eget dronningerige mellem benene!!!

Det er LIVE! Det er GRATIS! Og bliver så SJOVT & MAGISK & NYDELSESFULDT! 

Jeg vil sætte scenen for, at du endelig kan træde ind i din nydelse, styrke, stolthed og din storslåethed som dronning! Det er nu på torsdag den 7. januar kl. 20 i mit virtuelle Gudindetempel på Zoom.

Jeg håber meget, at du vil være med – og hvis du ikke har et jade æg, kan du sagtens være med uden et. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, skriver du selvfølgelig bare.

Meld dig til Queen Awakening Jade Æg Ritual her – det er et helt GRATIS ritual i Gudindetemplet!Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.

PS. Mit Queen Awakening Jade Æg Ritual er en opvarmning til den helt store jade æg rejse, der starter den 10. januar 2021. Det Magiske Jade Æg er et 7 ugers online kursus, som er virkelig episk og fantastisk og vil tage dig igennem hele jade æg praksissen og vil aktivere din fisse-magi på en helt utrolig måde. Du kan stadig nå at melde dig til som 1 af de første 10 kvinder, der får hele kurset til halv pris. Det er en helt unik mulighed for at lære jade ægget og dens magiske øvelser.

Meld dig til Det Magiske Jade Æg her.

2 Kommentarer

 1. Jeanette

  Kære du

  Bare lidt opklarende spørgsmål der står man kan melde sig til for halv pris = 2500 kr. – koster kurset normalt 5.000 kr.

  Kram herfra

  Svar
  • Helle

   Hejsa, jeg er så glad for, at du er interesseret i kurset. Dette tilbud er gammelt, og var til de første 10 deltagere. Nu koster kurset 2500 kr, og det er den fulde pris. 🙂 Du kan også betale i to rater. Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål. Mange kærlige hilsner Helle

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

De seksuelle årstider

De seksuelle årstider

Alt blomstrer i naturen lige nu, og jeg er helt i ekstase over, hvor smukt det er. Kirsebærblomsterne er sprunget ud,...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0