Forløs vaginale spændinger med tryghed!

af | aug 22, 2018 | Bækken afspænding, Jade Æg, Seksuel Heling | 0 Kommentarer

For nogle nætter siden havde jeg et gennembrud i min seksuelle heling! Jeg vågnede ved en kl. 2 tiden og kunne ikke sove. Jeg havde i den tid haft rigtig mange tanker, og det gjorde det ikke bedre, at jeg havde spist mørk chokolade, inden jeg skulle lægge mig til at sove. Det er noget, der i den grad kan holde mig vågen. Jeg vågnede så op og oplevede lidt af et aha-øjeblik – et gennembrud!

Jeg følte, at min bækkenbund åbnede sig og gav ydereligere slip i områder, som den ikke havde gjort før.

Jeg følte en slags transformation i min krop. At gå fra at føle en stærk fornemmelse af at være meget spændt op, højt flyvende og egentlig ikke særlig meget i kontakt med jorden og mig selv til at føle en kalden efter at være tryg, sætte tempoet ned, mærke jorden under mig og bare være med det, der er. Jeg følte den overspændte krop, som jeg har levet i i nok 6 år, begynde at transformere sig. Jeg fik mere klarhed over, hvordan mine tanker og mit mentale helbred påvirker min krop og mit bækken. At det er vigtigt for mig at føle tryghed.

Jeg følte, at mit bækken gav slip, og mens det skete fik jeg en følelse af at gå fra det flyvske til at komme mere ned på jorden. Ord som ”tryghed”, ”kærlighed”, ”at være god nok”, ”omsorg”, ”økonomisk stabilitet” og ”hjem” gav genklang inden i mig. Altsammen noget med jordelementet, rodchakraet og derfor jordforbindelse.

Det er ikke lang tid siden, at jeg har været til bodywork-session hos min kropsterapeut, derfor giver det god mening, at jeg har oplevet fornyet frigivelse af spændinger. Jeg tror, at det er en blanding af den healingsbehandling og så, at jeg har brugt mit jade æg til at rense ud i nogle gamle energier, der har holdt mig spændt op i bækkenbunden i så lang tid.

Jeg har gået og holdt på nogle frygtsomme følelser og oplevelser i så lang tid, og efter jeg har arbejdet med dem, har kroppen fået mulighed for at give slip på det. Min krop har været i en slags alarmberedskab og prøvet at beskytte mig – beskytte mig mod at kollapse eller falde ned til jorden, fordi den har følt, at jeg netop ikke har haft noget sikkerhedsnet. Men nu kan jeg se alle disse følelser og fortidige oplevelser i øjnene og give slip på dem, og det har givet min krop og bækkenbund mulighed for at ånde lettet op. I hvert fald så godt den nu kan. Men den har givet mig et klart signal om TRYGHED! For at jeg kan give helt slip til nydelse, har jeg brug for at kunne læne mig op af trygge rammer, i hvilken form det så end er.

Det giver også mening i forhold til, at vores bækkenbund er tæt forbundet med vores rodchakra, nærmere bestemt området lige over halebenet. Rodchakraet er knyttet til jorden, det materielle, tryghed, familie, hjem, job og penge, men også vores livsglæde, overlevelse og at føle sig hjemme i sin krop, og hvem man er. Rodchakraet repræsenterer rødderne, der giver os jordforbindelse, næring, tryghed og en følelse af at være psykisk og fysisk tilstede i verden. Det er vores fundament for resten af vores chakra.

Hvis vi har ubalancer i rodchakraet, f.eks. på grund af frygt for vores egen overlevelse, giver det også ubalancer i alle andre chakra i kroppen. Hvis vores rod er utrygt, vil vi kunne få fysiske symptomer som vaginale spændinger, og de spændinger vil påvirke resten af vores eksistens, fordi vi vil gå og spænde op hele tiden – dette fordi vores krop konstant er forberedt på kamp, selvom der langt fra er nogen trussel længere. Vi vil være i en konstant kæmp-flygt-frys tilstand (“fight-flight-freeze”).

Hvis vores rod er solid og groundet i jorden, vil vores livsenergi trives og naturligt nære alle andre områder i vores liv og derved give os bedre mulighed for at manifestere, hvad vi drømmer om. Og ja, vi vil selvfølgelig også nemmere kunne føre den nydelsesfulde seksuelle energi fra vores haleben op og ud til resten af kroppen, så vi kan opleve kosmiske, livsændrende helkropsorgasmer!

Mmmmmhhhh…

For at forløse spændinger i vaginaen skal du ikke kun forstå det som fysiske spændinger, der bare kan masseres væk, men meget mere som mentale spændinger:

Spørg derfor dig selv:

  • Føler du dig tryg i din krop, og er du god til at lytte til dig selv og dine grænser?
  • Kan fortidige negative eller traumatiske oplevelser og overbevisninger stadig påvirke dig i dag, i sex og i livet?
  • Føler du dig tryg, der hvor du bor? Har du et sted, du kan kalde dit hjem?
  • Hvordan er dine overbevisninger og tanker om penge? Føler du dig i overflod eller altid i mangel?
  • Føler du, at du kan udtrykke dit autentiske jeg til verden?
  • Har du en eller flere personer i dit liv, der er der for dig uanset hvad, og som virkelig ser dig og forstår dig?
  • Har du et bagland, du kan læne dig op af (og som fysisk kan holde om dig)?

Hvis du svarer nej til flere af spørgsmålene, så prøv at find ud af, hvad du kan gøre for at skabe mere tryghed og sikkerhed i dit liv fremover.

I mit næste blogindlæg, der kommer, vil jeg gå mere i dybden med, hvordan man ved hjælp af jade ægget kan rense ud i gammel blokeret energi, f.eks. fra fortidige elskere og traumatiske oplevelser, så du én gang for alle kan løsne op for vaginale spændinger og få bedre kontakt med dig selv, din rod og din seksuelle nydelse.

Al god kærlig energi din vej, smukke gudinde!

/ Helle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

De seksuelle årstider

De seksuelle årstider

Alt blomstrer i naturen lige nu, og jeg er helt i ekstase over, hvor smukt det er. Kirsebærblomsterne er sprunget ud,...

læs mere
Alt om yoni steaming

Alt om yoni steaming

Yoni steaming –en ældgammel praksis Yoni steaming er en ældgammel praksis, hvor man helt præcist damper sin fisse!...

læs mere
Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0