fbpx

Forhøj din kærlighedsenergi i en hektisk tid

Kærlighed er den højeste vibration på vores jord. Det må vi ikke glemme, nu hvor vi er i en tid, hvor der i den grad er så mange frygtbaserede nyheder. Jeg derfor vil gerne vise dig, hvordan du kan højne din kærlighedsenergi med en meget simpel åndedrætsøvelse: hjerte-åndedrættet.

At være i sit hjerte er sådan en powerful måde at komme hjem til sig selv, stå stærkere i sig selv og bare være mere frygtløs. For nogle kan det virke nærmest frygtløst at forblive i kærlighed og give kærlighed ud, når man i en hektisk tid!

Men i en tid med så mange frygtbaserede nyheder, der ikke kun påvirker vores tanker og følelser, men også vores dagligdag og hele vores samfund, er det godt – og så kraftfuldt – at blive ved med at være centreret i sit hjerte.

I lyset af hele corona-situationen og optøjerne i USA har vi i den grad brug for at tage et skridt tilbage og ikke blive indrullet i frygt og vrede, men istedet sende kærlighed ud til denne situation. Bruge vores hjerte og bryster til at dirigere kærlighed ud ad til os selv og hinanden og verden.

Det kan måske virke voldsomt at sige, men det kan synes som om verden er under en 3. verdenskrig – ikke en fysisk en af slagsen med våben og kampvogne, men snarere er det en spirituel krig, der bliver ført med energi og vibrationer og tanker og følelser. Derfor skal vi ikke væbne vores hjerte, men vi skal højne dens kærlighedvibration og stråle ud ad med dens kraftfulde helende energi. <3

Jeg vil i min nyeste video vise dig, hvordan du med hjerte-åndedrættet kan højne din vibration til kærlighed og fylde hele din krop og omgivelser op med kærlighedsenergi. Det kan du gøre igennem en simpel åndedrætsøvelse, som er helt fantastisk.

Vi er lige nu i et stort mulighedsfelt, hvor vi kan skabe stor forandring og hæve vibrationerne fra de frygtbaserede energier til mere og mere kærlighed på denne jord, så jeg håber, at du vil prøve hjerte-åndedrættet <3

Se hvordan du kan højne din kærlighedsenergi med hjerte-åndedrættet lige her:Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.


PS. Hvis du ønsker at blive guidet i hjerte-åndedrættet, inviterer jeg dig ind i min private facebook-gruppe, Gudindetemplet – for den sensuelle kvinde. Ved næste fuldmåne vil jeg guide dig igennem et fuldmåneritual, hvor vi bl.a. skal lave hjerte-åndedrættet.

PPS. Deltag også i min Online Yoni Yoga den 11. juni 2020, hvor jeg vil introducere dig til 4 sessioner, hvor du vil lære at bruge et yoni æg til større selvkærlighed, feminin energi & udstråling samt mere nydelse og bedre orgasmer. Læs om mit Online Yoni Yoga lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *