fbpx

Hvad er yonimapping?


Hvordan forløber en yonimapping sig typisk?

Den første yonimapping session varer altid 2,5 timer og er en kombination af:

Coaching og indledende samtale: Hver yonimapping starter altid med en samtale. Vi sætter os ned og snakker om, hvad der sker for dig. Alt er velkomment, og der er plads til at dele ALT, hvad der lige føles vigtigt. Jeg vil spørge ind til din historie omkring seksualitet og køn, f.eks. tidligere seksuelle oplevelser, gynækologiske oplevelser, kærlighed, barndom, sygdomme, operationer, allergier eller lignende.

Uddannelse relateret til bækkenområdet, seksualitet, nydelse, anatomi osv.: Jeg vil støtte dig til at forstå din krop bedre og give dig en forståelse for, hvordan yonimapping kan hjælpe på dine eventuelle udfordringer.

Afslappende helkropsbehandling og grounding: At gå til yoni er en process, som oftes slet ikke starter med yoni, men fra hals, hjerte og mave og ned til kønnet, så jeg gør meget ud af at lave afslappende og groundende kropsbehandling og åndedrætsterapi for, at du kan bliv blød og afslappet til at modtage. 

Mave- og bækkenmassage: Dette vil hjælpe til at frigive spændinger, forstoppelse eller overbelastning i mave og bækkenområde (womb), så du øger blodgennemstrømning, afslapning, følsomhed og den overordnede kontakt til underlivet. 

Blid udvendig og indre vaginal massage og mapping: Hvis du er tryg og har det godt med at gå videre og har fået samtykke fra din krop, vil vi gå videre til yoni. Jeg arbejder blidt og forsigtigt udvendigt og arbejder mig langsomt til indvendigt. Kun hvis du har et “ja” fra din fisse, vil vi gå videre til indvendig massage. 

Den udvendige og indvendige massage vil frigøre spændinger og genoprette blodgennemstrømning, følsomhed og bevidsthed. Der kan indgå forskellige øvelser, healing, akupressur, strøg, visualisering, de-armouring og afspænding. 

Du vil blive bevidst om dit indre bækkenlandskab, hvor vi hele tiden er i kommunikation om, hvad der opstår, når forskellige områder berøres og masseres. Vi navigerer gennem din yoni og udforsker områder med følelsesløshed, blokeringer, muskelspændinger og smerte. Sammen skaber vi bogstaveligttalt et kort over din indre verden. Vi går på opdagelse i hvad der føles stramt og lukket eller afslappet og åbent, hvad der føles godt, og hvad der gemmer sig af følelser og historier m.m. 

Hver session er helt unik for den enkelte kvinde, men mange kvinder beretter efter en yonimapping at føle sig mere i kontakt med sin livskraft i bækkenområdet og at have etableret en nyfunden følelse af respekt for sin vagina. 

Hjemmeleg: Udover at modtage en yonimapping vil jeg evt. også give dig specifikke øvelser og redskaber, som du kan tage med hjem og bruge for at fordybe din kontakt til din krop og dit bækken.


Jeg er virkelig nervøs… Er det normalt?

Det er meget naturligt at være nervøs, men du skal vide, at behandlingen er baseret på dine grænser, så ingenting bliver gjort uden din accept.

Jeg gør meget ud af at skabe et trygt og behageligt rum for, at du kan komme ned i din krop og få kontakt med din yoni på en sjov, naturlig, respektfuld og nysgerrig måde. Mange oplever at være nervøse til at starte med, men bliver overrasket bagefter over, hvor naturligt det hele føltes. 

Behandlingen er også kommunikationsbaseret, så jeg vil løbende spørge ind til, hvad du mærker og føler, og om det er okay at fortsætte til yoni. Ingenting er forceret eller presset på dig. Din oplevelse gennem sessionen er fuldt ud respekteret og æret.

Du vil blive styrket til at mærke og sætte dine grænser i løbet af sessionen, så selvom det hedder en yonimapping, kan det godt være, at vi slet ikke når til yoni, hvis du ikke føler dig klar til det. Så bliver mappingen måske mere emotionel eller energimæssig frem for fysisk. Det kan også være, at du er helt klar til at gå direkte til yoni, så er det dét, vi gør.

Yonimapping tilpasses altså helt til dig, hvad enten det er afklædt eller påklædt, indre eller ydre, berøring eller ikke berøring. Alt afhængig af din tryghedsgrad.

Kontakt mig endelig hvis du har nogle spørgsmål. 


Hvem er yonimapping IKKE egnet til?

Du er gravid i 1. trimester. En yonimapping skal først modtages efter 12 ugers graviditet.

Du er gravid og har en historie med abort eller for tidlig fødsel – bare for at være på den ekstra sikre side!

Du har født for nylig – vent mindst 6 uger efter fødslen inden en session.

Du har lige fået en operation i mave- eller bækkenområdet – vent mindst 6 uger før en session for at give din krop ro til at hele.

Du befinder dig I øjeblikket i en tilstand af traume – denne behandling er ikke gavnlig, hvis du er i en ustabil mental tilstand. Søg derfor passende hjælp, hvis dette er tilfældet. Jeg anbefaler at se en psykolog, psykoterapeut eller kropsbaseret traumeterapeut.

Du er under 18 år – jeg tilbyder ikke sessioner til dem under 18 år.


Hvad hvis jeg får min menstruation inden en yonimapping?

Prøv at book din tid, når du ved, at du ikke skal have din menstruation, hvis det føles mere behageligt for dig. 

Men hvis du får din menstruation kort tid inden en behandling, så kan du stadig godt få en yonimapping. Bare kontakt mig inden, hvis det er tilfældet. 

Faktisk kan det være en meget dyb, kraftfuld og smuk oplevelse at få en yonimapping under sin menstruation.


Kan yonimapping fikse alle mine sundhedsmæssige og seksuelle problemer?

Yonimapping kan ikke kurere eller forebygge alle sundhedsmæssige eller psykologiske problemer. Hvis du har sygdomme i underlivet eller symptomer på dette, anbefaler jeg at tage kontakt til egen læge eller en bækkenspecialist.

Når det så er sagt, kan yonimapping hjælpe til at give slip på underlivsspændinger og afspænde bækkenbunden, sådan at musklerne kan komme til live og bruges effektivt, så blodtilførsel og sensitivitet i området øges. Med det resultat at du får mere kontakt til din yoni og sundhed og balance i bækkenet øges.

Yonimapping er en behandlingsform, der empower en kvinde til at lære sig selv bedre at kende i det område af sin krop, som så mange kvinder er afkoblet fra.

Mange kvinder har oplevet et traume, som kroppen ofte udtrykker med kroniske spændinger, og som man som kvinde kan opleve som smerte eller følelsesløshed. Et traume kan komme af noget så simpelt som at blive penetreret uden at være nok ophidset til noget så komplekst som en svær fødsel, overskridende gynækologiske indgreb, en voldtægt, et seksuelt overgreb eller fysisk eller psykisk vold.

Ved at massere og kortlægge det indre bækkenlandskab, giver det kvinden mulighed for at møde sin yoni med respekt, kærlighed og blidhed – og en nysgerrighed som ikke nødvendigvis handler om at finde nydelse, men at være med dét, der er og at undersøge sin egen kreative kraftkilde, ikke for andres behov og nydelse, men for sig selv.

Du kommer selvfølgelig med en specifik intention og problemstilling for din yonimapping, men overordnet handler yonimapping ikke om at “fikse”, men at forbinde sig selv til sin krop på en hellig, respektfuld og kærlig måde.

Denne kærlige, blide tilgang til yoni kan give øget selvværd og heling i forhold til mental sundhed, emotionel heling fra tidligere oplevelser, øget sexlyst, bedre og et mere positivt kropsbillede, nedsat stress, øget kropsbevidsthed, øget intimitet med sig selv og en partner, større bevidsthed om hvad der giver nydelse samt en fornyet styrke til at sætte klare grænser for sin krop, seksualitet og sit magiske underliv. 


Hvad koster en yonimapping?

En yonimapping hos mig koster 950 kr. Hver session er altid 2,5 timer.

Betaling foregår kontant – jeg tager desværre ikke imod Mobilepay eller betalingskort.

Mange kvinder kommer bare til én behandling, hvilket også er meget givende. Men jeg tilbyder også forløb på 3 og 5 behandlinger og også et længere, mere dybdegående forløb på 3 måneder. Det kan nemlig være kraftfuldt at arbejde med yonimapping over en par sessioner, både fordi det tager tid at ændre gamle mønstre, og at du kommer til at se en udvikling og en dybere forståelse for din yoni over tid. 

Et forløb på 3 behandlinger koster 2.100 kr. 

Et forløb på 5 behandlinger koster 3.000 kr.

For dig der ønsker at gå dybere og nå tilbunds i dine seksuelle udfordringer, ønsker at vække og højne din forbindelse til yoni endnu mere (eller blot er nysgerrig!), tilbyder jeg også et 3 måneders Kvindevisdoms forløb til 6.000 kr. eller i tre rater på 2.000 kr. hver.

Alle sessioner foregår i Aarhus C.

Du er velkommen til at tage kontakt til mig og høre mere om de behandlinger, jeg tilbyder.