Få mere seksuel nydelse ved at pleje din indre ild

af | nov 21, 2018 | Min historie, Nydelse & Orgasmer, Seksuel Heling, Selvkærlighed, Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

Har du svært ved at føle seksuel nydelse, få orgasmer eller er helt disassocieret fra din krop og dit allerhelligste og smukkeste underliv? Det kan måske være, fordi at du ikke plejer din indre ild. Din indre… hvad for noget… tænker du måske. Nu skal jeg forklare.

Jeg har i over halvanden år arbejdet dybt med min egen seksualitet, gået dybt i mig selv (og min vagina) og fået nogle erfaringer af den grund og faktisk flere gange haft dybe samtaler med min livmoder. For et halvt års tid siden offentliggjorde jeg et blogindlæg omkring mit første møde med min livmoder.

Mit første møde med min livmoder var meget kraftfuldt og meget kærligt, og jeg havde en følelse af at komme hjem til en meget dyb del af mig selv som kvinde. Jeg så min livmoder som en stor grotte og i midten var en bålplads, hvor flere aspekter af mig selv som kvinde sad og varmede sig. Bl.a. blev jeg ved bålpladsen mødt af min indre ældre vise kvinde, som viste så stor kærlighed og kraftfuld helende energi. Hun var høj, slank, meget smuk, stærk og vis med langt sølvgråt hår og en magisk stav. Det var et meget rørende møde.

Men sidst jeg mediterede på min livmoder, oplevede jeg noget rimelig ”foruroligende”. Denne gang var mit møde med den ældre kvinde anerledes og uhyggelig. Flammerne – eller rettere gløderne – i ildstedet var nærmest ved at dø hen. Og jeg kunne ikke finde den gamle vise kvinde, troldkvinden.

Da jeg så så hende, stod hun lige bag ved mig, og jeg blev meget forskrækket. Det lignede, at hun faktisk var død. Hun var meget gammel, rynket, sortpåklædt og nærmest uhyggelig skeletagtig at se på. Hun var meget svag, netop fordi ilden var svag. Hun var døende – ligesom ilden.

Det viste sig så, at hun var meget vred på mig. Hun var vred på mig, fordi jeg jo ikke passede på ilden.

Hun sagde til mig: ”Plej din ild, kære barn!”.

Og da jeg spurgte ind til mit sexliv, sagde hun: “Du er slet ikke klar til alt det sex. Din ild er simpelthen ikke stærk nok!”

Den indre ild ser jeg som min seksuelle energi, kundalini-energien, min Shakti-energi, der hjælper den feminine flydende våde kolde yin energi til at koge. Uden ilden i livmoderens arne er det svært at fyre op under vores seksuelle nydelse og orgasmer.

Min ild var nærmest ved at dø. Dét var uhyggeligt!

Jeg ved dog godt, at den seksuelle energi aldrig kan dø. Den vil altid være levende inden i lige til døden. Men den kan selvfølgelig blive svag, meget svag, som om den nærmest er ikke-eksisterende, så man netop har problemer i sexlivet, hvilket absolut ikke er sjovt.

Budskabet fra min indre troldkvinde var altså at passe på den indre ild i livmoderen, men hvordan gør man så lige det?

Her er der nogle tips til, hvordan du kan nære din indre ild og til gengæld få mere nydelse og bedre orgasmer og booste den kreative ild inden i dig til at skabe det liv, du drømmer om.

4 tips til at pleje din indre ild:

1) Dans, grin, leg og rør noget mere ved dig selv i løbet af dagen

2) Skab det, der får din sjæl til at synge og blive glad, tryg og tændt i din krop

3) Kommuniker mere med din livmoder og lyt til din intuition, dit hjerte og din indre vise troldkvinde og handl ud fra, det du mærker og får at vide

4) Beskyt din seksualitet og sæt nogle sunde grænser i kærlighed, sex og i dit liv generelt

Og nu en invitation til at gå dybere:

  • Hvilke aktiviteter, projekter og/eller personer giver dig mest glæde, energi og nydelse i dit liv?
  • Hvilke aktiviteter, projekter og/eller personer dræner dig?
  • Hvad skaber du lige nu i dit liv, som giver dig energi, sjov og kreativt flow?
  • Hvad skaber du lige nu i dit liv, som dræner dig?
  • Hvad kan du gøre for at få mere leg, sjov og nydelse ind i din dagligdag?

Erotisk kærlighed din vej!

Helle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0