Etiske retningslinjer

Alle mine yonimapping behandlinger er skræddersyet til dine behov og grænser.


Yonimapping er funderet på dine grænser, for når dine grænser bliver respekteret, kan din krop, dit nervesystem og din psyke nemmere slappe af og føle sig tryg og holdt. Som resultat vil du kunne udfolde dig meget mere som en fri, levende sensuel kvinde og få mere nydelse, lyst og glæde tilbage i din krop og dit liv.

At gå til yoni er en proces, som mange gange slet ikke starter med yoni, men fra hals, hjerte og mave og ned til kønnet, så jeg gør meget ud af, at du mærker hele din krop. Jo mere du omfavner hele dig, jo mere vil du skabe et fundament af tryghed og tilstedeværelse til at få kontakt med din yoni.

Behandlingen er kommunikationsbaseret, og jeg vil løbende spørge ind til, hvad du oplever, mærker og føler, og hvor du er i forhold til tryghed og dine grænser.

Desuden har jeg tavshedspligt, og jeg skriver kun dine (klientens) initialer i min rapport efterfølgende. Oplysninger om klienten og forløbet viderebringes kun til andre med klientens skriftlige tilladelse.

Jeg er uddannet fra C.H.A.I. i København, hvor jeg er blevet undervist af Diana Diakova, som har opfundet og udviklet metoden.

Læs mere om yonimapping her: https://gudindetemplet.dk/yonimapping/

Eller kontakt mig fo at booke en behandling ved at skrive til info@gudindetemplet.dk