Etiske retningslinjer

Yonimapping:

Yonimapping er funderet på dine grænser, for når dine grænser bliver respekteret, kan din krop, dit nervesystem og din psyke nemmere slappe af og føle sig tryg og holdt. Som resultat vil du kunne udfolde dig meget mere som en fri, levende sensuel kvinde og få mere nydelse, lyst og glæde tilbage i din krop og i dit liv.

At gå til yoni er en proces, som mange gange slet ikke starter med yoni, men igennem hjertet og også hals og mave, så jeg gør meget ud af, at du mærker hele din krop. Jo mere du omfavner hele dig, jo mere vil du skabe et fundament af tryghed og tilstedeværelse til at få kontakt med din yoni.

Behandlingen er kommunikationsbaseret, og jeg vil løbende spørge ind til, hvad du oplever, mærker og føler, og hvor du er i forhold til tryghed og dine grænser.

Desuden har jeg tavshedspligt, og jeg skriver kun dine (klientens) initialer i min rapport efterfølgende. Oplysninger om klienten og forløbet viderebringes kun til andre med klientens skriftlige tilladelse.

Læs mere om yonimapping her.

Eller kontakt mig for at booke en behandling ved at skrive til info@gudindetemplet.dk


Krystaller:

Jeg sælger GIE certificerede jade æg, yoni æg og krystaldildoer, der er sikre at bruge intimt. De er certificerede af Gemological Institute of America, hvilket betyder, at de er sikre, rene og ægte krystaller, der ikke er blevet farvet, varmet eller kemisk behandlet.

Nefrit jaden kommer fra Canada, sort obsidian kommer fra Mexico, og karneol og rosakvarts kommer fra Brasilien.

Krystallerne er minet med bæredygtig minedrift og arbejdsvilkår. Specielt i Canada har de avanceret teknologi, der understøtter bedre miljøminedrift sammen med at reducere energiforbruget og minimere brugen af vand.

Du kan læse mere på min wholesale forhandlers hjemmeside:

Our Standards and Quality

GIA Certified Yoni Eggs, Jade Eggs and Pleasure Wands


Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig.