fbpx

 

UDVID DIN SEKSUELLE ENERGI TIL DYBERE VAGINAL NYDELSE & HELKROPSORGASMER MED DET ORGASMISKE ÅNDEDRÆTSKREDSLØB

BLIV GUIDET IGENNEM DET ORGASMISKE ÅNDEDRÆTSKREDSLØB:

Med denne lydfil vil du blive guidet igennem en orgasmisk åndedrætsøvelse, der i den taoistiske tradition bliver kaldt det mikrokosmiske kredsløb.

Jeg kalder den for det orgasmiske åndedrætskredsløb, fordi det er netop, hvad du bliver – orgasmisk!

Du skal bruge din dybe vejrtrækning ind gennem næsen og ud gennem en åben mund.

Du skal bruge dine bækkenbundsmuskler, så for hver indånding kniber du din bækkenbund. På en udånding giver du slip.

Og du skal bruge din evne til at visualisere dine syv sfærer i din krop og energien, som du skal trække op til hver sfære ved hjælp af dit orgasmiske åndedræt:

1. sfære: Livmoderhalsen (hvor du altid begynder og ender)

2. sfære: Halebenet

3. sfære: Området ved rygraden over for navlen

4. sfære: Området ved rygraden over for hjertet

5. sfære: Området overfor halsen

6. sfære: Begyndelsen af kraniekanten, hjernen og hovedet

7. sfære: Toppen af hovedet og over hovedet

 


(Jeg demonstrerer det orgasmiske åndedrætskredsløb ved 10:52 i videoen oven over)

FORDELE:

Du træner dig selv i at blive multiorgasmisk og endda at opleve helkropsorgasmer.

Du får mere energi til at gøre ting i den her verden!

Du lærer at bevæge og bruge din seksuelle energi til at hele og nære dine indre organer og resten af kroppen.

Du skaber en frisk, fritstrømmende energi gennem din krop, der giver dig sundhed, vitalitet og en fantastisk udstråling.

GODE RÅD & VEJLEDNING:

Placer din tunge oppe i ganen bag fortænderne under hele øvelsen, fordi det kan hjælpe dig med at få energien til at bevæge sig i det mikrokosmiske kredsløb.

Jo mere du bruger din vejrtrækning og overgiver dig til øvelsen, jo mere vil din energi begynde at bevæge sig. Det kan være, at du får lyst til at rokke dit bryst frem og tilbage.

Det er helt normalt at føle sig svimmel og ør i hovedet de første par gange. Det betyder, at din krop ikke er vant til så meget energi. Hvis det er alt for ubehageligt, så sæt tempoet ned og træk vejret langsommere. Det orgasmiske åndedrætskredsløb skal ikke føles som hyperventilering, men snarere være nydelsesfuldt og give dig velbehag og fornyet energi.

Det kan selvfølgelig være en udfordring at mærke energien, når du først begynder at vække og arbejde med din seksuelle energi, men du kan guide den på vej med din vejrtrækning, dit indre øje og ved at bevæge dine hænder eller placere dine hænder på det sted, du gerne vil have energien hen.

Du vil nok bemærke, at du efterfølgende vil føle en energistrøm, prikken, snurren og kriblen i hænder og tæer og måske muskelkramper i din krop og vagina. Det er helt normalt. Det betyder, at din energi er begyndt at vågne og bevæge sig, og at spændinger er ved at løsne sig. Det er altså en god ting!

Det kan være, at du har været blokeret i dit energisystem i mange år, så det er klart, det kan tage lidt tid, at få energien til at bevæge sig igen. Først vil det nok føles som en klistret nektar, der har svært ved at flytte sig, men jo oftere du laver det orgasmiske åndedrætskredsløb, jo mere vil du også mærke, at energien bliver nemmere at flytte rundt på. Dit energisystem bliver altså renere og får fri passage.

Du kan lave det orgasmiske kredsløb hver dag for virkelig at bryde igennem dine blokeringer og få den seksuelle energi til at bevæge sig.

Hvis du har spændinger eller smerte i underlivet, så klem ikke din bækkenbund på en indånding, men søg istedet at åbne op og slappe af.

Du kan indsætte et jade æg i din vagina for at gå dybere.


God fornøjelse!


Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.

ØNSKER DU AT GÅ DYBERE MED ET JADE ÆG? BESØG MIN JADE ÆG SHOP NEDERST…