fbpx

Gudindeshoppen

KRYSTALDILDO & YONI ÆG

BUTT PLUGS

En butt plug er beregnet til at udforske anus og det orgasmiske potentiale, der er muligt i og omkring dette meget sensitive område. Anus er ikke bare en udgang, men en magisk portal. Med Obsidian Butt Plug vil du forbinde dig til dit rod chakra og få kontakt til din mere dyriske, primale, sensuelle energi.

Læs beskrivelse af Butt Plugs

Butt Plugs

En butt plug er beregnet til at udforske anus og det orgasmiske potentiale, der er muligt i og omkring dette meget sensitive område. Anus er ikke bare en udgang, men en magisk portal. Med Obsidian Butt Plug vil du forbinde dig til dit rod chakra og få kontakt til din mere dyriske, primale, sensuelle energi.

Anus er et meget kompleks område af muskler og nerveender af høj energi. Det er det første sted, vi spænder op i, når vi mangler tryghed, sikkerhed og stabilitet, eller når vi udsættes for traumer og overgreb, hvilket lukker for denne magiske portals nydelsesfulde muligheder.

Med Obsidian Butt Plug stimuleres, masseres og afspændes roden i kroppen og skaber dyb heling og jordforbindelse. Det er et fantastisk redskab til at forløse og hele angst, bekymringer og stress fra tidligere oplevelser for til gengæld at åbne op for denne fantastiske strøm af orgasmisk energi, der rejser sig og vibrerer op ad bagsiden af kroppen til en ekspansiv helkropsorgasme!