Book et Yoni Æg Party til din bedstevenindes polterabend, til en julefest for pigerne på arbejdet, til din søsters surprice fødselsdag, til en tøsemiddag med veninderne eller til en kvindecirkel!

Et Yoni Æg Party er lidt a la et dildoparty, men istedet for at have fokus på sexlegetøj, så er fokus på yoni ægget og hele den verden af seksuel og feminin velvære, den åbner op for.

Yoni er sanskrit betegnelse for kvindens vulva og vagina og oversættes direkte til “helligt tempel”. Et yoni æg er en poleret æggeformet krystal, der er designet til at blive brugt inde i skedekanalen for at hjælpe med at styrke bækkenbunden, øge vådhed, vaginal sensitivitet og orgamisk tilfredsstillelse.

Der er så mange gode fysiske fordele ved at bruge et yoni æg, og der er også en masse emotionelle, psykiske og spiriuelle fordele. Yoni æg er et vidunderligt redskab til at skabe et positivt forhold til sin Yoni aka Fisse.

Yoni ægget åbner ofte op for en berigende snak om feminin seksualitet og kvindeliv. Og eftersom yoni æg kommer i forskellige størrelser og krystaller, kan dét at vælge sit yoni æg være en proces i sig selv, som kan være rigtig givende og sjovt at gøre i selskab med andre piger.

Pris: 250 kr. (uden ekstra omkostninger til kørsel)

Tid: 1,5-3 timer

GRUNDE TIL AT HOLDE FEST MED OS

  • Vi er dedikerede til at give dig og dine veninder en sjov og spændende oplevelse!
  • I vil få at se de smukkeste yoni æg og det nyeste erotiske legetøj af krystal og glas!
  • I vil få muligheden for at se, røre og mærke ind i krystallernes energi og vælge jeres helt eget yoni æg – eller krystaldildo!
  • På en sjov og festlig måde kommer I til at lære alt det grundlæggende om yoni æg og krystallernes egenskaber, og hvordan man bruger yoni æg (og/eller krystaldildoer) til seksuel nydelse og udvikling.
  • Med lege og en masse sjov fejrer vi kvindelighed i alle dens former og skaber et rum for, at der kan tales om seksualitet og alle fisse-relaterede emner på en positiv og skamfri måde – og måske på en dybere måde end til traditionelle dildopartyer!
  • 10% rabat på alle gudinde-produkterne.
  • Vi kan arrangere det til at være online, i dit hjem eller til et event.

 

Ja – lad os feste! Hvis du er interesseret i at have et Yoni Æg Party med Gudindetemplet, så udfyld denne formular og vi vil kontakte dig inden for 72 timer for at aftale yderligere og booke en dato for dit event. *Du skal være 18+ for at booke et event.

8 + 13 =

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0