fbpx

Jeg håber, at du har haft en god jul og får en rigtigt god start på det næste år. For at runde året godt af vil jeg anbefale nogle bøger og redskaber, som du kan bruge i din seksuelle udvikling og heling i 2019.

<3 Jeg ønsker nemlig, at du får et episk sexliv i 2019!

<3 Jeg ønsker, at du vælger din nydelse, din urkraft, din juice, din vådhed og din sensualitet i 2019!

<3 Jeg ønsker, at din inderste kerne tilfredsstilles, og at du kan råbe f****** JA til dine drømme, fantasier og længsler i 2019.

<3 Jeg ønsker, at du endelig kommer tilbage til din krop og din fisse i 2019 og virkelig ærer og helligholder hende som det tempel og det alter, som hun er – som du er!

<3 Jeg ønsker, at du får det forhold til din fisse, som er alle kvinders naturlige føderet… åben, blød, uskyldig, legesyg, intuitiv, vis og en f****** badass dronning.

<3 Jeg ønsker, at du endelig kommer hjem til den sensuelle og seksuelle og erotisk frigjorte kvinde, der er inden i dig. Den vilde kvinde med alle sine drømme og dybe længsler efter noget meget meget meget mere… flere orgasmer, mere dybde, mere ægthed, mere forbindelse, mere nærhed, mere intimitet, mere kærlighed lige ind i hjertet og i fissen!

Uhhh, det lyder nok af meget..

Men det er lige præcis, hvad jeg ønsker for 2019 – for dig, for mig selv og (hell yeah!) for alle kvinder.. at kunne generobre denne uskyldige og yderst lækre forbindelse til sin krop!

Derfor har jeg valgt at runde året godt af ved at anbefale nogle bøger og redskaber, som har hjulpet mig meget med at forstå og forbinde mig med min seksualitet og mit uendelige potentiale for nydelse og orgasmer. Jeg vil anbefale nogle bøger, der har åbnet mine øjne til en nye måde at se kvindens seksualitet og væsen på.

Der er nemlig rigtig mange gode bøger, der taler om det store potentiale, man som kvinde rummer, bl.a. i forhold til nydelse og orgasmer, men ligeså meget i forhold til den feminine kreative og spirituelle kraft. Til sidst vil jeg også give nogle anbefalinger til redskaber og praksisser, som jeg mener, at alle kvinder og piger bør blive bekendt med i 2019.

BØGER

“Kvinder som løber med ulve” af Clarissa Pinkola Estés

“Pussy” af Regena Thomashauer

“Wild Feminine” af Tami Lynn Kent

“The Body Keeps the Score” af Bessel van der Kolk

“Moon Time” af Lucy H. Pearce

“Women’s Anatomy of Arousal” af Sheri Winston

“The Emergence of the Sensuel Woman” af Saida Desilet


REDSKABER

Jade æg (køb dit eget ægte nephrite jade æg her)

Glas dildo (køb gennem Gudindetemplet her)Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår, og jeg håber for dig, at du hopper ind i det nye år med gode intentioner og håb og ønsker for fremtiden. 2018 har for mig været virkelig fantastisk, eventyrlig og udviklende, men jeg tror, at 2019 bliver endnu mere fantastisk og er virkelig et år, hvor jeg formår at komme ud med mine kreative idéer og gaver til jer kvinder.

Jeg er dybt taknemmelig for alle jer, der læser min blog og har fulgt min seksuelle helingsrejse her i 2018.

Lad 2019 blive et virkelig fantastisk år, hvor der er endnu flere kvinder, der siger JA til sin sensuelle, seksuelle og erotiske kraft og JA til mere selvkærlighed, nydelse og sensualitet i sit liv.

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.