fbpx
Søstersår

Søstersår

Hvad der har kommet op for mig denne nymåne, og hvad jeg endnu ikke har fortalt om, er, at jeg bærer på dybe søstersår. Jeg havde lige sagt til mig selv, at nu skal jeg bare være glad, nu skal jeg bare have det sjovt og ud at feste... Og så nogle timer efter, så ser...

læs mere
Sådan bruges en obsidian krystaldildo til de-armouring & skyggearbejde

Sådan bruges en obsidian krystaldildo til de-armouring & skyggearbejde

Jeg er så begejstret for at fortælle, at jeg har fået nye obsidian dildoer til salg på min webshop. Obsidian er jo en meget kraftfuld beskyttende sten, der er perfekt at bruge som en dildo til vagina de-armouring og skyggearbejde, og det vil jeg gerne fortælle dig...

læs mere

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

600 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix slange glasdildo

Cervix serpent stav

600 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!