Tillykke

med dit

nye jade

æg


Jeg vil nu introducere dig til det grundlæggende i jade æg praksissen, og hvordan du bruger dit æg på bedst mulig måde, så du endelig kan komme hjem til din seksualitet & feminine kraft i din krop.

Basis jade æg praksis

 

En hel 40 minutters guidet jade æg praksis for begyndere!

 

Bliv din egen elsker med nydelsesfulde øvelser, der varmer din krop op til jade ægget, bl.a. gennem sensuel dans og brystmassage.

Lær hvordan du indsætter ægget med respekt for din fisses grænser.

Bliv guidet igennem jade æg øvelser, der på kærlig vis hjælper dig med at hele seksuel skam og traume samtidig med at øge vaginal følelse, smørelse, nydelse og orgasmer.

Download lydfil

 

Lad os forblive i kontakt

|BLOG|VIDEOER|

Hvis du har brug for ekstra støtte til at frigive traumer, smerte, skam eller følelsesløshed i underlivet, er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig, så kan vi tage en helt uforpligtende samtale over mail eller telefon. Og hvis du endnu ikke har gjort det, kan du læse min jade æg e-bog for kvinder.

Læs e-bogen: 'Jade æg praksis for begyndere'

Ønsker du at gå dybere med

Det Magiske Jade Æg?

Lær dit jade æg fra inderst til yderst med mit 7 ugers jade æg online kursus, Det Magiske Jade Æg.

Det er et fantastisk kursus, der vil lære dig alt om, hvordan du bruger dit jade æg til seksuel heling & nydelse, og hvordan du bruger den i en helt praksis, der vil transformere dit forhold til dig selv, din selvkærlighed og din seksualitet på et meget dybt plan!

Du vil blive taget igennem grundlæggende øvelser, basis øvelser til avancerede øvelser med ægget. Du vil lære jade æg praksisser, der har fokus på seksuel heling og integrering til Nydelse og Orgasmer til Styrke og Empowerment og Manifestation.

Det er 7 uger med heling, nydelse og stor transformation, hvor du vil lære gudinde-praksissen, der vil ændre dit sexliv for altid.

Der vil være live praksisser, bonusser og Q&A! Og så vil du have adgang til en lang række af videoer og lydfiler, som kan downloades og altid genses efter kurset.

Læs mere om Det Magiske Jade Æg online kursus>>