fbpx
woman meditating in lotus pose

Bækken Spa

Dette yogaforløb er til dig, der har spændinger i underlivet og kan have svært ved overhovedet at slappe af i underlivet, sådan at sex kan være ubehageligt, følelsesløst og endda smertefuldt.

I dette forløb vil du lære at afspænde og aligne dit bækken, sådan at der kommer meget mere plads og afspænding til området, sådan at din seksuelle energi kan flyde frit, og du vil få meget mere kontakt til dit bækkens glæde, saft, livskraft og visdom.

Afspænding af bækkenet er noget af det allervigtigste, når det handler om nydelse og orgasmer. Du har nok hørt, at du skal lave dine knibeøvelser for at forbedre din bækkenbund. Men det er egentlig ligeså meget og måske endnu vigtigere at afspænde bækkenbunden. For vi kan egentlig ikke styrke eller aktivere en muskel, der er konstant spændt op, og som vi ikke kan finde ud af at afspænde.

En kronisk anspændt bækkenbund kan både være følelsesløs, men også være meget svag. Musklen kan ikke bevæge sig, og kan ikke få den rette ilt og blodtilførsel, og kan derfor heller ikke give dig den rette support for organerne og heller ikke bounce op og ned og give dig seksuel nydelse, som din vagina er i stand til at føle. En overspændt bækkenbund kan endda lede til stress inkontinens og over det lange løb prolaps, så det er vigtigt, at vi tager hånd om vores bækkenbund.

At lære at aligne bækkenet er noget af det allervigtigste at gøre for at få en sund og afspændt bækkenbund og for virkelig at få dyb kontakt og bevægelighed i området.

Med de øvelser som jeg viser dig i Bækken Spa vil du lære at åbne meget mere op i underlivet, skabe plads til nerveforsyning, væske og blodgennemstrømning, hvilket gør, at du kan slappe meget bedre af. Over tid med disse øvelser vil resultatet være, at du genskaber dit bækkenets naturlige nydelsesfulde tilstand.

Forløbet inkluderer:

<3 Meditation og åndedrætsøvelse for bækkenafspænding, hvor der bliver skabt en dyb fornemmelse af tryghed og psykologisk afspænding af nervesystemet

<3 Yin & restorative yogaøvelser der forløser spændinger i og omkring hofter og ben og som skaber dyb afspænding og alignment af bækkenet, sådan at der bliver plads til bevægelighed og blodtilførsel til området

<3 Let styrke for coremusklerne (mave, ryg og lænd)

<3 Åndedræt, visualisering og bevægelse, der skaber en dyb forbindelse til de helende egenskaber i livmoder-hjerte

Pris: 400 kr.

Dato: Tirsdagene den 4.5, 11.5., 18.5. & 25.5. kl. 16.30-18

Sted: Center for Livslyst, Vestergade 43, Aarhus C. (bagerst i baggården, nede i kælderen)