6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme

af | mar 24, 2019 | Fisse, Jade Æg, Krystaldildo, Nydelse & Orgasmer, Onani & Selvnydelse | 0 Kommentarer

Der findes en myte om, at det ikke er alle kvinder, der kan opleve en skedeorgasme. Faktisk har jeg fået at vide af en topprofessionel bækkenbundsspecialist, at vaginaen ikke en gang har nogle nerver i sig, men er bare et tomt hul, hvor babyer kommer ud af…

Jeg ved dog fra mine egne våde oplevelser som en yderst orgasmisk kvinde, at der er mange ekstatisk nydelsesfulde oplevelser at hente inden i vaginaen. Så lad os lige få det ud i det åbne: Hvis du er født kvinde, så har du mulighed for at opleve så meget nydelse og mange ekstatiske former for orgasmer, også skedeorgasmer.

Jeg tror, at mange kvinder er blevet så vant til ikke at kunne mærke noget i sin vagina under sex, at der nærmest bliver konkluderet, at man så ikke er skabt til at få en skedeorgasme, at man bare ikke er kvinde nok, eller at man bare er ødelagt på en eller anden måde. Det er dog så langt fra sandheden. Men jeg forstår dog godt, hvor disse deprimerende tanker kan komme fra.

Jeg var i mange år helt følelsesløs i min vagina – så følelsesløs at jeg ikke en gang kunne mærke mig selv fra navlen og ned! Det var ligesom, at min vagina bare var et hylster eller en sok. Så når jeg havde sex, kunne jeg ikke en gang mærke min daværende kærestes pik inden i mig. Det var meget frustrerende, tomt og deprimerende. At være så afkoblet fra min seksualitet og min fisse var egentlig noget, der påvirkede alle dele af mit liv. For hvad jeg ved nu, er at: vores seksuelle energi er vores livsenergi, og hvis man føler sig utilfredsstillet seksuelt, så føler man sig højst sandsynligt også utilfredsstillet i mange andre aspekter af sit liv.

Af egen erfaring ved jeg, hvordan det er at føle sig forkert og ødelagt i sin seksualitet. Modsat ved jeg så også, hvordan det er at være en yderst orgasmisk pige, fordi inden følelsesløsheden kunne jeg få de mest fantastiske ud-af-kroppen orgasmer. Så jeg har altid vidst, at der var mere til sex, end den tomhed jeg følte i min fisse.

Kvinder er nemlig designet til at være yderst orgasmiske. Alle kvinder – og jeg gentager – alle kvinder er født som helkropsorgasmiske.

Følelsesløshed i skeden er ikke en naturlig tilstand. Men det er en tilstand, som mange kvinder lever med, fordi vi er blevet så vant til at lukke ned for denne vigtige del af os selv. Følelsesløshed stammer for det meste fra en blanding af noget følelsesmæssigt, psykologisk og fysisk. Det handler for mange kvinder om fortidige traumer og følelser af skam, der gør, at vi automatisk blokerer fra at kunne mærke os selv fuldt ud som en orgasmisk sensuel kvinde. Det kan være en grænseoverskridende handling, der har gjort, at kroppen er gået i en kæmp, flygt eller frys respons. Et traume er noget, der kan sidde i kroppen i mange år frem, hvis man ikke tør at arbejde med det og forløse det.

Til dig, der læser med… til dig, kære kvinde… du, der sådan længes efter de dybere og mere tilfredsstillende orgasmer, så vil jeg minde dig om, at intet er håbløst. Selvom det måske kan virke håbløst og frusterende ikke at kunne mærke noget inden i skeden lige nu, så er der håb. Det er fuldt ud muligt at komme tilbage til den naturlige tilstand, hvor din fisse er levende, orgamisk og fri til at føle alt under sex igen! Skedeorgasmer er fuldt ud muligt at opleve for ALLE kvinder.

Mig, der har været så følelsesløs og seksuelt lukket i mange år, oplevede her for nyligt at mærke nydelse udelukkende ved stimulering af min skede. Åh uh ahhh.. jeg kunne faktisk mærke mig selv inde i min skede, sådan at jeg fik en skedeorgasme og endda en sprøjteorgasme! Det var den mest fantastiske, juicy, sensuelle og erotiske følelse. Og det er en følelse, som jeg gerne vil have, at alle kvinder oplever. For husk på: det er din føderet at føle nydelse i din vagina!

Kvinder har potentialet til at føle så store orgasmer – så lad os én gang for alle genetablere denne sensuelle forbindelse til vores skede, vores egen vagina, og lad os få liv i Hende igen.

I denne video deler jeg 6 hemmeligheder til, hvordan du får livet tilbage i din vagina og én gang for alle oplever en dyb og seksuelt tilfredsstillende skedeorgasme.

 

 

6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme:

1. Tryghed og et åbent hjerte
2. Åndedræt
3. Forspil
4. Brug et jade æg eller andet yoni æg (køb her)
5. Vagina massage (brug fingre eller køb glasdildo her)
6. Blid og langsom sex 

 

Ønsker du at gå fra følelsesløshed til vaginal nydelse?

Ønsker du at få en levende, sensitiv og orgasmisk fisse, der har mulighed for at mærke så meget mere end blot klitorisorgasmer, men også skedeorgasmer og de dybere ekstatiske indre orgasmer?

Meld dig til mit 7 ugers online kursus, Det Magiske Jade Æg.

Læs mere om jade æg kurset her eller tilmeld dig her.

Køb dit eget GIA certificerede jade æg her.

Køb din egen glasdildo til vagina massage og de-armouring her.

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

/ Helle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

POPULÆRE VARER

glasdildo

Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage.

cervix serpent stav

Cervix serpent stav

645 kr.

Modsat Cervix staven har denne stav ved næsten samme navn et rillede æggeformet hoved, som er perfekt til g-punkt stimulering og den anden ende til livmoderhals de-armouring og nydelse.

yoni stav

Rosakvarts G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0