fbpx

1:1 støtte

 

 

 

 

 

1:1 støtte med Helle

Helle er en feminin empowerment coach, der støtter kvinder i at genetablere en hellig forbindelse til sin krop og seksualitet. Hun er specialiseret i at støtte kvinder i at frigive traumer, smerte, skam eller følelsesløshed i underlivet igennem yonimapping sessioner. Hun underviser også i brug af jade æg, der udover seksuel heling også hjælper med at øge lyst, nydelse og sensuel energi. Hun tror på, at når vi kvinder helligholder vores underliv, så vækker vi Gudinden i verden. At arbejde med Helle vil derfor være en dyb lære i en gudindepraksis, der omfavner både krop, sind og ånd. Helle kombinerer sine behandlinger og tjenester med viden fra forskellige terapeutiske grene. Hun er uddannet yonimapper, yogalærer og postpartum doula og er igang med at blive certificeret vandpræstinde. 

Du er velkommen til at tage kontakt til hende eller læse mere nedenunder.

yonimapping

Yoni mapping

Yoni mapping er en kærlig og nænsom måde at komme hjem til sin erotiske uskyldighed, fantasi, glæde og livskraft. En yonimapping betyder helt præcist at kortlægge vulva og vagina. Behandlingen hjælper til at mærke, hele og forløse, hvad der gemmer sig i yoni.

3 mdr.'s Kvindevisdom forløb

Dette forløb er specieldesignet til dig, der føler dig kaldet til at tage skridtet videre i din seksuelle heling og udvikling, og som ønsker at lære din kvindekrop at kende på et dybere plan og komme tilbunds i nogle af de udfordringer, du må have med din seksualitet og kvindekrop. 

postpartum pleje

Postpartum pleje

Til dig der er gravid og snart skal føde og som ønsker hjælp og omsorg i din postpartum tid – jeg står til rådighed for dig, specieldesignet til dine behov.